Skip to content
31.5.2020

Tervehdys ja aurinkoinen kesän toivotus teille kaikille Yli-Iin reserviläiset ry.n nettisivuilla vieraileville.

Tervehdys myös kaikkille vanhoille ja uusille jäsenille.

Reserviläisten nettisivuilla on siirrytty uudelle vuosikymmenelle.Sivustojen ulkoasu ja päivittäminen on aiempaa ketterämpää.

Sihteerin pestin vuoden vahteessa vastaanottaneena yritän huolehtia näiden sivujen päivittämisestä parhaani mukaan.

Kiitän kaikkia entisiä ja nykyisiä toimihenkilöitä sekä innokkaita talkoolaisia yhdistyksen eteen  vuosien varrella annetusta työpanoksesta.

Vaikka toimihenkilöt vaihtuvat Reserviläisten perustoiminta jatkuu entisten toiminnallisten vuosien viitoittamaa tietä.

Maanpuolustustaitojen kertaaminen ja harjoittelu, fyysisen toimintakyvyn ylläpito ja ampumatoiminta tulevat olemaan yhä edelleenkin meidän toiminnan peruspilareita.

Lisäksi Yli-Iin sankarivainajien muiston vaaliminen on yksi toimintamme tärkeimpiä tehtäviä kaatuneiden omaisten Yli-Iin osaston lakkauttamisen jälkeen.

Hoitakaamme tätä tehtävää kiitollisuudella ja kunnioituksella sitä sukupolvea kohtaan joka antoi isänmaan puolesta sen kaikkein arvokkaimman uhrin.

Olemme tämän alkuvuoden ajan eläneet hyvin poikkeuksellisia aikoja. Kukapa olisi uskonut millaisen vaikutuksen virus saa aikaan yhteiskunnassamme ja koko maailmassa. Vanhemmalle sukupolvelle on saattanut tulla vahvoina muistoina mieleen itsenäisyytemme alkuaikojen vaikeudet. Ikäihmisten ja riskiryhmään kuuluvien liikkumisrajoitukset ja suositukset ovat varmasti aiheuttaneet monenlaista harmia ja koetellut henkisiäkin voimavaroja.

Nyt kun rajoitukset ovat pikkuhiljaa helpottamassa on aika jälleen palata uuteen normaaliin aikakauteen. Luontokin alkaa hiljalleen herätä uuteen kesään joten tehkäämme mekin samoin ja lähtekäämme joukolla nauttimaan ulkoilmasta. Saammehan ulkoilla upeissa maisemissa ja vapaassa isänmaassa. Saunajärven kämpällä on hieno mahdollisuus unohtaa arjen kiireet puhtaan luonnon keskellä puuhastellen- ei kun varailemaan Timolta kämppää ja nauttimaan.

Yli-Iin reserviläisten toiminta on ollut kuten monien muidenkin yhdistystenkin toiminta ns. tauolla korona rajoitusten aikana. Toimintaa on kuitenkin taas luvassa, kun palaamme pikkuhiljaa normaaliin päiväjerjestykseen.

Päivitetään toimintakalenteria kunhan saadaan lukittua tulevien tapahtumien päivämäärät.

Hyvää ja aurinkoista kesää.

Johtokunnan puolesta

Vesa Sikala